THE GEC TEAM: That’s us!

Combinația care face diferența! Competențele complementare și expertiza solidă sunt elementele care stau la baza afacerii noastre. Oricât de diversă este echipa noastră, toți avem la bază afinitatea noastră pentru întreprinderile mici și mijlocii și oamenii care le conduc.

Cristina Ciucu

Consultant

Cristina Ciucu, Partener Senior al Grupului GEC, Expert Contabil, membru C.E.C.A.R. și Analist Financiar Senior cu peste 25 de ani de experiență în finanțe comerciale și corporative. Experiența sa se concentrează în domenii ca auditul financiar, analiză financiară și consultanță.

În calitatea sa de coordonator al Departamentului de Consultanță Financiară, are misiunea de a-i ajuta pe clienții noștri să înțeleagă ce se întâmplă cu banii lor în prezent și cum se raportează această stare de fapt la obiectivele lor pe termen scurt, mediu și lung.

În ultimii 15 ani a coordonat numeroase proiecte financiar contabile din cadrul unor companii locale sau multinaționale cât și în contracte de consultanță financiar-contabilă din cadrul grupului GEC.

Experiența dobândită în timp, îi permite Cristinei Ciucu să abordeze cu succes proiecte de consultanță financiară în domenii precum construcții, energetică, automotive, manufactură, IT&C, turism, agricultură, comerț și servicii.

Statutul de expert în management financiar, combinat cu abilități foarte bune de comunicare si predare dobândite în anii cât a predat, i-au permis Cristinei Ciucu să devină și un foarte bun trainer pe teme financiare cât și în cadrul programelor de training antreprenorial organizate de grupul GEC.

Cătălin Vlăducu

Consultant

Cătălin Vlăducu este Fondatorul Grupului GEC și forța motrice din spatele întregului concept GEC. Experiența sa se concentrează în domenii ca managementul general, managementul de proiect, cât și în marketing și dezvoltare în companii mici și mijlocii.

Ca absolvent al unor universități tehnice, poate privi înapoi cu plăcere la o carieră de 30 de ani în domenii din cele mai diverse.

În această perioadă a activat în departamente ca administrație, logistică, management de proiect, business development, green field project development și antreprenoriat.

În ultimii 10 ani a coordonat proiecte cu bugete ce au depășit 17 milioane de euro și echipe cu mai mult de 100 de persoane, atât în țară cât și în străinătate.

Experiența variată câștigată în cei 30 de ani îi permit lui Cătălin Vlăducu să abordeze cu succes proiecte de dezvoltare, restructurare și de redresare a companiilor mici si mijlocii. A sprijinit multe afaceri de familie să crească și să se adapteze schimbărilor din piață. Abordarea sa structurată și modul interdisciplinar de lucru i-au permis să rezolve pentru clienții săi situații de criză dificile.

Background-ul său îl recomandă în special pentru sarcini complexe de management, strategie și promovare offline şi online.