Servicii

Consultanţă în afaceri

Oferim consultanță de specialitate companiilor care au nevoie de asistență.

Consultanţă în afaceri

Oferim consultanță de specialitate companiilor care au nevoie de asistență.

Asistența în afaceri este un aspect esențial al oricărei companii de consultanță în afaceri. Noi, Grupul GEC, suntem alegerea perfectă pentru dumneavoastră dacă aveți nevoie de asistență pentru îmbunătățirea operațiunilor, rezolvarea provocărilor zilnice sau atingerea unor obiective specifice. Firma noastră oferă o gamă largă de servicii, printre care și planificare strategică și management financiar. Cu ajutorul nostru veți avea acces la soluții de business moderne și veți implementa proceduri adaptate afacerii dumneavoastră. Totul pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele propuse.

Unul dintre motivele principale pentru care o companie apelează la serviciile GEC Group este nevoia unei perspective noi, externă afacerii. Atunci când antreprenorii sau administratorii unei afaceri sunt prea aproape de o problemă, este posibil să nu poată vedea cauzele fundamentale care au generat-o sau potențialele soluții. Pe de altă parte, consultanții nostri pot aduce o nouă perspectivă și pot identifica probleme și soluții care altfel ar fi putut fi trecute cu vederea.

Un alt motiv pentru care este nevoie de un consultant este nevoia de a accesa un nivel de expertiză pe care compania dumneavoastră nu o deține intern. GEC Group este o echipă de profesioniști cu competențe și abilități diferite, nișate și specifice, cum ar fi finanțe, management, marketing sau tehnologie. Angajându-ne pe noi poteți profita de această expertiză și puteți obține perspective și soluții la care altfel nu ar fi avut acces.

Un alt avantaj al colaborării cu firma noastră este capacitatea noastră de a oferi mai soluții multiple pentru aceiași problemă. Aceasta abordare vă oferă posibilitatea de a alege soluția care se potrivește cel mai bine culturii dumneavoastra organizaționale. În plus, putem merge mai departe de oferirea soluțiilor. Avem capacitatea de vă asista pe tot parcursul implementării soluției alese. Alături de noi economisiți timp și resurse.

Creșterea competitivității este un alt domeniu în care GEC Group excelează. Într-o piață dinamică și în continuă transformare, trebuie să fiți extrem de agili și adaptabili pentru a rămâne cu un pas în fața concurenței dumneavoastră. Noi va putem oferi informații despre tendințele din industria în care activați, cele mai bune practici și tehnologiile emergente pentru domeniul dumneavoastră.

Nu este de neglijat nici transferul de responsabilitate. GEC Group este de obicei angajată pentru a obține rezultate specifice și suntem responsabili pentru atingerea acestor rezultate. O astfel de abordare, cu stabilirea de obiective și milestone-uri clare vă oferă un nivel de siguranță și confort în procesul de atingere al obiectivelor dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unei companii de consultanță în afaceri care să vă ofere o perspectivă nouă, expertiză specializată, o gamă larga de soluții dintre care să alegeți, responsabilitate și angajament ferm în atingerea țintelor propuse, căutarea dumneavoastră a luat sfârșit!

GEC Group vă poate ajuta să vă rezolvați problemele, să vă atingeți obiectivele și să rămâneți competitivi în această piața dinamică și în continuă transformare în care activăm cu toții.

Suntem gata să vă ajutăm deoarece succesul nostru depinde de succesul dumneavoastră.

Hai să discutăm!

Consultanţă pentru planul de afaceri

Crearea unui plan de afaceri este un pas crucial în începerea sau dezvoltarea unei afaceri.

Consultanţă pentru planul de afaceri

Crearea unui plan de afaceri este un pas crucial în începerea sau dezvoltarea unei afaceri.

Crearea unui plan de afaceri este un pas crucial în începerea sau dezvoltarea unei afaceri. Un plan bine scris vă poate ajuta să identificați oportunitățile, să evaluați riscurile și să dezvoltați o foaie de parcurs clară catre succes. Cu toate acestea, crearea unui plan de afaceri cuprinzător și eficient poate fi o sarcină provocatoare. Colaborarea cu noi vă poate oferi un plus semnificativ.

GEC Group vă oferă cunoștințele și expertiza deținute de echipa sa pentru crearea unui plan de afaceri care să răspundă în totalitate nevoilor dumneavoastră. Consultanții noştri au colaborat de-a lungul timpului cu numeroase companii din diferite domenii și industrii și va pot oferi informații valoroase despre tendințele pieței, cele mai bune practici și posibilele capcane. De asemenea, pot aduce la masa de lucru perspective și idei proaspete pe care dumneavoastră ați putea să nu le fi luat în considerare.

Unul dintre beneficiile cheie in colaborarea cu GEC Group în crearea unui plan de afaceri este capacitatea noastră de a efectua cercetări de piață amănunțite. Consultanții noștri vă pot ajuta să analizați în detaliu datele pieței, să identificați tendințele cheie și să evaluați corect peisajul competitiv al pieței în care activați. Aceste informații și analize vă pot ajuta să aveți o mai bună înțelegere a pieței țintă și a nevoilor clienților dumneavoastră și să dezvoltați strategii care să vă poziționeze afacerea pentru succes.

Alături de noi veți dezvolta un plan financiar realist. Echipa noastră vă va ajuta să creați proiecții financiare care iau în considerare factori precum costurile de operare, fluxurile de venituri și cheltuielile de capital. Aceste informații vă vor ajuta să luați decizii informate cu privire la afacerea dumneavoastră și să vă asigurați că aveți resursele financiare de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele.

Echipa GEC Group vă vă fi alături în procesul de dezvoltare a unui model de afaceri care să se alinieze cu scopurile și obiectivele proiectului dumneavoastră. Vă vom ajuta să identificați cele mai eficiente canale de atragere a clienților, să dezvoltați strategii de prețuri și să construiți parteneriate strategice care să vă ajute să vă atingeți obiectivele.

Suntem aici să vă oferim sprijinul și îndrumarea de care aveți nevoie pentru a redacta un plan de afaceri profesionist și eficient. Serviciile noastre de asistența pot include revizuirea și furnizarea de feedback cu privire la versiunile preliminare ale planului de afaceri, formularea de recomandări pentru îmbunătățire și asigurarea că, în forma sa finală planul de afaceri va fi clar, concis și bine scris.

Folosind cunoștințele și expertiza echipei noastre de consultanți și o cercetare de piață amănunțită, puteți fi siguri că vom dezvolta împreuna un plan financiar realist, un model de afaceri strategic și un plan de afaceri profesionist și eficient.

Indiferent dacă sunteți la început de drum sau doriți să vă dezvoltați afacerea, serviciile de consultanță pentru realizarea planului de afaceri oferite de GEC Group vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă maximizați șansele de succes.

Hai să discutăm!

Consultanță e-commerce (magazine online)

Comerțul electronic a devenit o afacere mai provocatoare. Aici intervenim noi!

Consultanță e-commerce (magazine online)

Comerțul electronic a devenit o afacere mai provocatoare. Aici intervenim noi!

Comerțul electronic a devenit o platformă din ce în ce mai populară pentru companii pentru a-și vinde produsele și serviciile on-line. Odată cu creșterea concurenței în acest spațiu, a devenit mai dificil să ieși în evidență și să îți securizezi cota de piață. Aici intervenim noi! Parteneriatul cu noi poate fi esențial pentru afacerea ta. Dacă operezi într-un magazin on-line, îți putem oferi analiză, îndrumarea și expertiza noastră pentru a reuși pe acest segment de piață extrem de competitiv.

Iată câteva motive pentru care poți alege să lucrezi cu noi:

Avem experiență relevantă în cele mai bune practici de comerț electronic. GEC Group îți poate oferi consultanță si administrare pentru magazinul tău on-line, indiferent dacă este vorba de designul site-ului web, listarea produselor, marketingul on-line sau strategii de vânzare. Tânăra noastră echipă de marketeri are o experiență vastă și relevantă despre cele mai bune și actuale practici din industrie. Orientați catre rezultate, dedicați și serioși, dornici să dovedească ceea ce știu, te pot ajuta și pe tine să îți câștigi cota de piața pe care ți-o dorești.

La cerere, putem efectua un audit al magazinului tău pentru a identifica zonele care pot fi îmbunătățite. Acest audit va analiza designul magazinului tău, experiența utilizatorului și procesul de finalizare a achiziției. La final, vei primi o listă de aspecte ce pot fi îmbunatatite, și modalitatea clară în care o poți face, pentru a crește satisfacția clienților tăi și reduce rata de abandon a coșului. Tot ce ai nevoie să ști și să faci pentru optimizarea costurilor și creșterea marjei de profit.

Industria comerțului electronic este în continuă evoluție și poate fi dificil pentru companii să țină pasul cu cele mai recente tendințe și tehnologii. Așa cum am mai spus, și merită să repetăm, tânăra echipa de marketeri GEC Group este la curent cu cele mai recente tendințe și te pot învăța și pe tine cum să profiți și să-ți îmbunătățești prezența on-line și să-ți crești vânzările și marja de profit.

Odată ce macanica magazinului va fi pusă la punct, vom trece la următorul nivel și te vom ajuta să dezvolți cele mai bune și eficiente strategii de marketing. Știm că un marketing eficient este esențial pentru succesul oricărei afaceri de comerț electronic. Echipa noastră de marketeri te poate ajuta să dezvolți și să implementezi cele mai bune strategii de marketing, adaptate întotdeauna publicului tău țintă, bugetului și obiectivelor tale. Vei putea să alegi împreuna cu noi cele mai bune canale de utilizat, să îți optimizezi magazinul pentru motoarele de căutare (SEO), publicitatea cu plata-pe-clic (PPC), promovarea pe rețelele sociale, prin e-mail și de conținut.

Ai nevoie de mai mult? Divizia de e-commerce a GEC Group oferă și serviciul de asistență continua. Te vom ajuta să-și monitorizezi în timp real prezența on-line, să identifici și să rezolvi operativ problemele aparute și să faci ajustări de strategie, dacă este necesar. Ne asigurăm astfel că ești mereu pe drumul cel bun și îți ating obiectivele la timp și în bugetul propus.

Încheiem aceasta prezentare a diviziei noastre de e-commerce cu următoarea invitație: dacă ești în căutarea unei echipe de experți care să îți ofere timpul, expertiza și îndrumarea de care ai nevoie pentru a reuși pe acest segment de piață extrem de competitiv, dacă vrei să-ți îmbunătățești prezența in mediul on-line, să dezvolți strategii de marketing eficiente și să fi la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii, programează o întâlnire și află cum te putem ajuta să-ți atingi obiectivele.

Hai să discutăm!

Consultanță dedicată Start-Up-urilor

Oferim consultanță de specialitate viitorilor antreprenori.

Consultanță dedicată Start-Up-urilor

Oferim consultanță de specialitate viitorilor antreprenori.

Serviciul de consultanță Start-Up oferit de GEC Group este un serviciu care oferă viitorilor antreprenori sfaturile și îndrumarea de care au nevoie pentru a-și porni și dezvolta o afacere de la zero. Consultanța dedicată Start-Up-urilor este o formă specializată de consultanță în management care se concentrează pe nevoile start-up-urilor și afacerilor mici, la început de drum. Întregul concept este centrat pe nevoia de susținere pe care o încearcă majoritatea antreprenorilor atunci când navighează pentru prima oară în peisajul complex al demarării și conducerii unei afaceri. Folosind serviciile noastre vă creșteți șansele de reușită.

Unul dintre beneficiile cheie ale consultanței dedicate start-up-urilor oferite de GEC Group este expertiza și experiența deținute de echipa noastră. Consultanții noștri au ani de experiență în lucrul cu antreprenori la început de drum pe care i-au ajutat să înceapă și să-și dezvolte afacerile. Această experiență ne permite să va oferim informații și sfaturi valoroase care vă pot ajuta și pe voi să luați cele mai bune decizii pentru voi și afacerea voastră.

Experiența și background-ul diferit al membrilor echipei noastre ne oferă o înțelegere unică și detaliată a pieței pe care veți activa și voi. Ei vă pot oferi studii de piață valoroase care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine piața țintă și să dezvoltați strategii care să vă garanteze succesul. Acest tip de informații sunt esențiale atunci când veți lua decizii cu privire la dezvoltarea produsului, prețurilor și politicilor de marketing.

Lucrând cu noi veți economisi timp și resurse. Pornirea unei afaceri necesită mult timp și resurse, iar voi, antreprenori la început de drum, s-ar putea să nu aveți acces la toate instrumentele și resursele de care aveți nevoie pentru a reuși. GEC Group va poate înlesni accesul la finanțare, servicii juridice și contabile cât și suport pentru activitățile de marketing. Astfel veți economisi timp și vă veți putea concentra toata energia pentru realizarea unui afaceri bine ancorată în realitate.

Echipa noastră înțelege foarte bine responsabilitatea pe care ne-o asumăm și nevoia voastră de sprijin. Pornirea unei afaceri poate fi un efort singuratic, iar voi, antreprenorii, s-ar putea să nu aveți pe nimeni care să vă ofere sprijinul de care aveți nevoie. Noi suntem sistemul de sprijin de care aveți nevoie pentru a rămâne motivați și dedicați proiectului vostru. Vă putem ajuta să vă stabiliți obiectivele, să știți cum să vă urmăriți și evaluați progresul și să fim alături cu sfaturi și îndrumări atunci când sunt necesare.

Vreți să demarați și dezvoltați o afacere de succes?

Vă punem la dispoziție expertiza, cunoștințele despre piață, timpul și resursele noastre.

Cu ajutorul nostru, orice idee poate deveni un start-up și orice afacere la început de drum o poveste de succes.

Aveți deja o idee de afacere?

Nu mai așteptați!

Hai să discutăm!

CONSULTANȚĂ STRATEGII DE DEZVOLTARE

Vă ajutăm să vă atingeți obiectivele pe termen lung prin strategia de dezvoltare potrivită.

CONSULTANȚĂ STRATEGII DE DEZVOLTARE

Vă ajutăm să vă atingeți obiectivele pe termen lung prin strategia de dezvoltare potrivită.

Companiile se confruntă astăzi cu probleme complexe, concurență acerbă și incertitudini tot mai mari. Pentru a obține o creștere durabilă și succes în acest mediu concurential, acestea trebuie să aibă o viziune clară, o strategie robustă și procese eficiente de implementare și monitorizare. Dezvoltarea unei strategii de dezvoltare este un pas critic în acest proces, deoarece ajută organizațiile să-și definească viziunea și obiectivele pe termen lung și să identifice pașii necesari pentru a le atinge.

Dezvoltarea unei strategii de dezvoltare este un proces complex și provocator care necesită o gamă largă de abilități, expertiză și resurse. Companiile trebuie să aibă o înțelegere profundă a mediului lor intern și extern, să fie capabile să analizeze datele și tendințele și să aibă capacitatea de a proiecta și implementa strategiile în mod eficient. În plus, dezvoltarea unei strategii de dezvoltare necesită o investiție semnificativă de timp, resurse și energie, ceea ce poate fi o provocare pentru organizațiile cu capacități limitate.

GEC Group poate prelua acest rol critic și să sprijine companiile în dezvoltarea strategiilor de dezvoltare. Echipa noastră oferă clienților noștri expertiza, îndrumarea și sprijinul necesar pentru a dezvolta strategii de dezvoltare cuprinzătoare și eficiente.

Cum realizăm acest lucru? Aducând o perspectivă nouă în proiect. Ca entitate din afara organizației, consultanții noștrii pot oferi o viziune obiectivă și imparțială asupra punctelor forte, punctelor slabe, oportunităților și amenințărilor organizației (SWOT). Această perspectivă poate ajuta organizațiile să identifice zonele în care pot avea unghiuri moarte sau opinii părtinitoare și să aibă o înțelegere mai reală a mediului lor intern și extern.

De-a lungul timpului GEC Group a colaborat cu un număr mare de organizații din diferite industrii și domenii, ceea ce ne oferă un bagaj de informații și cunoștințe valoroase care poate fi folosit în procesul de realizare a noilor strategii de dezvoltare. În plus, consultanții noștri provin dintr-o gamă largă de medii, fiecare aducând cu ei un set unic de abilități și experiențe cum ar fi analiza datelor, planificarea strategică sau implementarea programelor. Acest lucru ne permite să oferim soluții inovatoare și personalizate care pot ajuta organizațiile să dezvolte strategii de dezvoltare eficiente și robuste.

Dezvoltarea unei strategii de dezvoltare poate fi un proces dificil ce necesită numeroase resurse și o investiție semnificativă de timp și energie. GEC Group oferă companiilor resursele necesare pentru a finaliza acest proces în mod eficient. Suportul oferit poate include acces la instrumente și software specializate, resurse suplimentare de personal sau suport pentru managementul proiectelor.

Și pentru că dezvoltarea unei strategii de dezvoltare nu este un eveniment unic, ci un proces continuu care necesită monitorizare, evaluare și ajustare regulată, echipa noastră poate oferi sprijin constant organizațiilor, ajutându-le să implementeze strategia de dezvoltare în mod eficient, să monitorizeze progresul și să ajusteze cursul după cum este necesar.

Pentru că suntem conștienți de rolul critic pe care îl vom juca în sprijinirea companiei dumneavoastră să dezvolte o strategie de dezvoltare durabilă și eficientă este necesar să înțelegem cât mai exact ce așteptări aveți de la noi și cum vă putem sprijini cel mai bine. Pentru a răspunde acestei întrebări va invităm se ne contactați pentru a afla cât mai exact cum vă putem sprijini în realizarea proiectului dumneavoastră.

CONSULTANȚĂ SITUAȚII DE CRIZĂ

Situațiile de criză pot fi extrem de complexe. Noi vă putem ajuta.

CONSULTANȚĂ SITUAȚII DE CRIZĂ

Situațiile de criză pot fi extrem de complexe. Noi vă putem ajuta.

Situațiile de criză pot fi extrem de complexe, cu mai multe părți interesate, priorități concurente și circumstanțe în schimbare rapidă. Companiilor cărora le lipsește expertiza și experiența necesară pentru a gestiona eficient o criză pot deveni fi rapid copleșite și se pot lupta pentru a lua deciziile corecte. GEC Group poate fi un partener esențial în rezolvarea situațiilor de criză, deoarece deține o gamă largă de abilități și competențe care vă pot ajuta să traversați mai ușor aceste momentele dificile.

Unul dintre beneficiile cheie ale consultanței oferite de GEC Group în situații de criză este capacitatea noastră de a oferi o perspectivă nouă și o analiză obiectivă a situației. Când o organizație se confruntă cu o criză, emoțiile pot crește și poate fi o provocare să ia decizii raționale. Echipa noastră aduce o perspectivă exterioară care nu este tulburată de emoții sau părtiniri interne. Vă putem sprijini în identificarea cauzelor fundamentale ale crizei și la dezvoltarea de soluții eficiente care să elimine problemele de bază care au generat criza.

Consultanții noștri provin dintr-o gamă largă de medii, fiecare aducând cu ei un set unic de competențe și experiențe. Acest lucru ne permite să oferim soluții inovatoare și personalizate. Știm din experiența avută alături de clienții noștri anteriori că planificarea și pregătirea pentru criză necesită o înțelegere detaliată a operațiunilor, riscurilor și vulnerabilităților organizației. Echipa noastră vă poate ajuta la elaborarea unui plan cuprinzător de gestionare a crizelor care prezintă pașii care trebuie urmați în cazul unei crize. Acest plan include identificarea părților interesate cheie, a rolurilor și responsabilităților, a protocoalelor de comunicare și a procedurilor de escaladare.

În plus, răspunsul la o criză și gestionarea ei necesită o serie de abilități specializate, cum ar fi evaluarea riscurilor, comanda incidentelor și luarea deciziilor sub presiune. Echipa GEC Group vă poate oferi sprijin și îndrumăre imediată în timpul unei crize, ajutându-vă să gestionați situația în mod eficient și să minimizați impactul asupra operațiunilor, reputației și profitului companiei dumneavoastră.

Comunicarea de criză este un alt domeniu în care consultanții noștri va pot oferi sprijin. Într-o situație de criză, părțile interesate vor căuta informații oportune și corecte despre situație. Lipsa acestor informații poate duce la publicitate negativă și poate afecta reputația organizației. GEC Group poate sprijini companiile să dezvolte și să execute o strategie de comunicare care să răspundă preocupărilor părților interesate, să furnizeze informații oportune și corecte și să mențină transparența pe tot parcursul crizei.

Odată ce o criză a fost depășita companiile trebuie să analizeze factorii cere au generat criza și să dezvolte contramăsuri pentru viitor. Efectuarea analizelor post-criză și a planurilor de redresare se face prin identificarea sectoarelor unde sunt necesare corecții și îmbunătățiri și se implementează măsuri pentru prevenirea crizelor viitoare, respectiv construirea rezistenței organizaționale, dezvoltarea echipelor și protocoalelor de gestionare a crizelor și implementarea strategiilor de management al riscului.

Rolul nostru, al consultantului, este esențial în gestionarea situațiilor de criză, deoarece aducem în sprijinul dumneavoastră un set de competențe și abilități supracalificate care pot ajuta organizația pe care o reprezentați să treacă mai ușor peste aceste momente dificile. Este rolul nostru să oferim analize obiective, perspective noi și nivelul de expertiză necesar rezolvării crizei, nivel care este posibil să nu fie disponibil în cadrul organizației.

Lucrând împreună, companie și consultant, se poate gestiona orice criză în mod eficient, se poate minimiza impactul asupra organizației și se construiesc contramăsuri pentru viitor.

Aveți nevoie de serviciile noastre pentru a gestiona o situație de criză?

Hai să discutăm!

ATRAGERE FONDURILOR EUROPENE NERAMBURSABILE

Atragerea de fonduri europene poate fi un proces complex. Noi te putem ajuta.

ATRAGERE FONDURILOR EUROPENE NERAMBURSABILE

Atragerea de fonduri europene poate fi un proces complex. Noi te putem ajuta.

Atragerea de fonduri europene nerambursabile poate fi un proces complex care necesită o planificare și o execuție atentă. Pentru companiile care doresc să atragă acest tip de finanțare, este esențial să aibă o înțelegere completă a diferitelor programe disponibile, cerințelor acestora și ale procesului de înregistrare a candidaturii. Rolul nostru, al consultanților, este acela de a oferi suport și expertiză celor care doresc să acceseze astfel de finanțări.

Există numeroase fonduri europene nerambursabile disponibile și fiecare program are propriul său set de cerințe, priorități și criterii de eligibilitate.

Consultanții GEC Group vă pot sprijini în redactarea și transmiterea propunerii de grant, propunere care va fi aliniată cu prioritățile programului de finanțare accesat.

Redactarea unei propuneri de grant necesită o înțelegere aprofundată a obiectivelor, cerințelor și criteriilor de evaluare ale programului. Consultanții GEC Group vă pot oferi sprijin și îndrumări pentru dezvoltarea unei propuneri convingătoare care evidențiază punctele forte ale organizației dumneavoastră și respectă în totalitate obiectivele programului. Vom revizui propunerea de câte ori va fi necesar pentru a ne asigura că are claritatea, coerența și persuasivitatea necesară și ne vom asigura că îndeplinește toate cerințele programului.

Un alt element cheie al serviciilor oferite de GEC Group este preluarea, la cerere, a managementul proiectelor și asigurarea conformării cu cerințele liniei de finanțare accesate. Odată ce un grant a fost acordat, există adesea cerințe stricte de raportare și conformitate pe care companiile trebuie să le îndeplinească pentru a se asigura că continuă să primească finanțare. Consultanții noștri vă pot ajuta să gestionați proiectele în mod eficient. Ne vom asigura că se îndeplinesc toate cerințele programului de finanțare pentru a evita orice fel de neplăcere.

În această conjunctură economică dificilă, în care accesul la finanțare este dificil, există un interes din ce în ce mai mare pentru fondurile europene. In acest context, companiile care doresc să atragă fonduri europene nerambursabile au nevoie de experiența și expertiza unui consultant pe parcursul întregului proces de finanțare, de la identificarea programelor relevante până la dezvoltarea de propuneri competitive de granturi și gestionarea eficientă a proiectelor pentru a-și atinge obiectivele propuse.

Te gândești să atragi fonduri europene nerambursabile?

Hai să discutăm!